Wie?


Red mijn video’s is onderdeel van Pop Electronics.

Pop Electronics is sinds 2006 actief als webwinkel voor elektronica, fun cooking, gadgets, kabels, accessoires en samenstellen van pc’s. U kunt bij ons ook terecht voor de aankoop van producten via www.popelectronics.nl

Pop Electronics is sinds 1 juli 2017 een VoF en onze gegevens zijn:

Pop Electronics / Red mijn video’s
KvK: 69098212
BTW-nummer: NL857733205B01

Wij hebben een jarenlange ervaring in het digitaliseren, bewerken en monteren van video’s en videomateriaal. Wij kunnen ook uw video’s (her)monteren. Heeft u bijvoorbeeld nog een trouwvideo liggen die u niet alleen wilt laten digitaliseren, maar ook gelijk laten monteren en bewerken dan hebben wij hier ook de kennis voor in huis. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Bij uw Red mijn video’s order ontvangt u altijd een BTW-bon, dus ook uitermate geschikt om bedrijfsvideo’s te laten digitaliseren. Al het materiaal wordt vertrouwelijk behandeld.

Wij werken waar mogelijk met professionele apparatuur om een zo goed mogelijke kwaliteit te waarborgen.
Uw dierbare herinneringen zijn onze zorg.

Zelf video’s langsbrengen?

Red mijn video’s is gevestigd in Julianadorp (gemeente Den Helder), in de kop van Noord-Holland. Ons werkgebied is echter heel Nederland en België.
Klik rechtsboven op Video’s aanmelden om uw video’s aan te melden, dan nemen wij contact met u op wanneer u de video’s kunt langsbrengen. Het is mogelijk om uw video’s bij ons langs te brengen en weer op te halen.

Woont u niet in de buurt dan kunt u uw video’s opsturen. Wij adviseren u altijd aangetekend te verzenden.

U ontvangt altijd uw originelen weer retour.

Klik hier om uw video’s direct aan te melden.


Please enter the security code:
security code
Security Code:
Verzenden